OVER ONS

Naast functionele gebouwen, willen we bij Kirsten Vaeck Architecten ook duurzame en smaakvolle projecten opleveren. Duurzaamheid in enerzijds materialen maar ook in energiebewust bouwen. Smaakvol in de zin van “naar de smaak van de bouwheer”. Wij reiken ideeën aan, waaruit de bouwheer zijn keuze kan maken. Alhoewel onze stijl naar strak en modern neigt, tekenen we ook meer klassieke woningen uit. We wensen steeds de verschillende aspecten van een gebouw, zoals functionaliteit, constructie en ontwerp hand in hand te laten gaan. Als Burgerlijk Ingenieur-Architect hecht ik veel belang aan de technische aspecten van de uitvoering al van bij het ontwerp. We proberen ook voortdurend op de hoogte te blijven van de continu wijzigende EPB-regelgeving om onze bouwheren bij te staan in het verwezenlijken van een energiezuinige woning.

Contact

Heeft u een vraag over een project? Nieuwbouw, renovatie of heeft u nood aan een bouwkundige expertise? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Name
Email
Message

Bedankt voor uw bericht. Wij volgen dit zo snel mogelijk op, Kirsten.
Ooops. Er is blijkbaar iets niet ingevuld?
© Copyright 2017 - Alle rechten voorbehouden aan Kirsten Vaeck Architecten - Petrus Van der Taelenstraat 56 - 2840 Rumst - 0032 496 95 55 00 - kirsten(at)kirstenvaeck.be